Sabtu, 30 Agustus 2014

ε με τον τεχνικ

Τι είναι 24-7 υποστήριξη;

Μήπως μπορείτε να πάρετε απογοητευμένοι καλώντας μια καυτή γραμμή για πολλές φορές και ακόμα καμία απολύτως απάντηση; Μισείτε φέρνοντας τον υπολογιστή σας στο κατάστημα και να περιμένουν για ημέρες για την υπηρεσία; Θέλετε γρήγορη ανταπόκριση και βοήθεια από τους κατασκευαστές του προϊόντος; Η απάντηση είναι η σύγχρονη υπηρεσία 247 υποστήριξη.

Πολλές εταιρείες, κυρίως η πιο καθιερωμένες φορά παρέχουν 24-7-365 υπηρεσιών υποστήριξης στους πελάτες τους. Τι σημαίνει αυτό;

24-7-365 Υπηρεσία Υποστήριξης

Αυτό σημαίνει ότι οι κατασκευαστές ή υπηρεσία υποστήριξης παρέχει 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες σε μια υπηρεσία υποστήριξης έτους. Είναι κυριολεκτικά σημαίνει ότι υπάρχει υποστήριξη οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, οποιαδήποτε εποχή.

Πώς λειτουργεί;

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κατασκευαστές προϊόντων αναθέτουν την υποστήριξη των υπηρεσιών τους με τις αρμόδιες πάροχο 24-7 υποστήριξη.

Ο πάροχος 24-7 υποστήριξη προσλαμβάνει έμπειρους, ικανούς, και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών, οι πελάτες και έχουν αρκετή γνώση της ποικιλίας των προϊόντων.

Αυτό εξασφαλίζει ότι εάν είστε ο πελάτης ενός προϊόντος που υπηρετούν, θα πρέπει να το κύριο μέλημα του σωστά.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες από την υπηρεσία 24-7 υποστήριξη;

υποστήριξη Voice - έχετε ένα θερμό σώμα φοιτούν σε σας για τις ερωτήσεις σας. Πολλοί καταναλωτές προτιμούν αυτό το είδος της υπηρεσίας υποστήριξης. Ωστόσο, αν είστε θυμωμένος καταναλωτή και θα ασχοληθεί με την υποστήριξη φωνής, δεν μπορείτε να ελέγχετε το θυμό σας και μερικοί άνθρωποι το μετανιώσεις αργότερα.

την υποστήριξη μη-φωνή - Αυτή είναι μια υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου οι καταναλωτές μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις τους για ενίσχυση και να λαμβάνουν απάντηση απευθείας στο inbox τους. Αυτό επιτρέπει την υποστήριξη και τον καταναλωτή να πάρει γρήγορη απόκριση και την αλληλεπίδραση.

Ζωντανή chat υποστήριξης - αυτό είναι ένα από τα πλέον προτιμώμενη υπηρεσίες υποστήριξης. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τον τεχνικό σύμβουλο και να πάρει την απάντηση γρήγορα. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο χειριστή, τότε η αυτόματη απάντηση σας παρέχεται.

24-7 υποστήριξη είναι ένα όφελος από την έλευση ηλεκτρονικού εμπορίου. Επομένως, είναι εύκολο να επικοινωνήσει με τους κατασκευαστές και τα προβλήματά σας να πάρετε την προσοχή αμέσως.

Τέλος, 24-7 υποστήριξη είναι δύσκολο εάν ένας κατασκευαστής το κάνει μόνος του. Είναι, επομένως, απαραίτητο να αναθέσει την υπηρεσία 24-7 την υποστήριξή σας, αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά εξυπηρετούν τους πελάτες σας 24-7.

Αποφύγετε υπόσχεται υποστήριξη 24-7 αν δεν είναι η εξωτερική ανάθεση υπηρεσιών υποστήριξης σας. Ο λόγος είναι ότι αν κάνετε την υποστήριξη εντός του φορέα σας και των φορέων σας δεν είναι καλά εκπαιδευμένο, μπορεί να μην είναι σε θέση να βοηθήσει τους πελάτες σας, όπως είχε υποσχεθεί.

Τώρα, αν έχετε αναθέσει 24-7 την υποστήριξή σας, τότε είστε σίγουρα υποστηρίζεται από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο υποστήριξη 24-7 πελάτη. Μπορείτε να καυχηθεί γι 'αυτό και οι πελάτες σας θα είναι σε θέση να το απολαύσετε, καθώς και.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar